Wie zijn wij?

Drijvende kracht achter Brasserij Wad Noflik is Carina van der Meer. Dochter uit een ondernemersfamilie. Met haar oog voor detail en de wens om te verrassen, schenkt ze koffie en thee met net dat beetje méér. Bakt en serveert ze lekkers om de vingers bij af te likken. En verkoopt ze een klein assortiment opmerkelijke en lieve cadeautjes. Brasserij Wad Noflik is voor zowel vakantiegangers als dorps- en buurtgenoten een ‘noflike’ plek om te zijn.

Puur genieten

Brasserij Wad Noflik vind je in het pittoreske Oudebildtzijl, in de kop van Friesland. Het is gevestigd in een voormalig graanpakhuis met ‘noflike sit’. En wordt omgetoverd tot een permanent (droom)kookpaleis. Alles ademt er hartelijkheid, kwaliteit en meer…
Er is een ruim gevulde standaard menukaart en een wisselende dagkaart. Variërend van luxe broodjes en soep tot koffie en thee met versgebakken lekkers. Hapjes en drankjes worden gemaakt van verse (streek)producten.
Met zorg, liefde en passie bereid en geserveerd met een zonnige lach.

Als onze gasten genieten,
dan genieten wij ook

Het is goed toeven in onze tuin en daarom vinden wij dat iedereen daar van mag genieten. Vooral in het voorjaar is alles prachtig groen en is het een feestje om op een mooi plekje plaats te nemen. Zo hebben we gezellige zitjes op het ‘stenen’ terras met bijbehorende cirkel of je zoekt een plekje in het gras in de lounge stoelen of picknickbanken. Hoe dan ook, genieten. Straks staan de vlinderstruiken weer in bloei en krioelt het van de vlinders.
Staat het weer het niet toe om in de tuin te zitten, dan gaan we gewoon lekker naar binnen. Zo nodig zetten wij de houtkachel aan en is het hier ook gezellig en knus genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak.

“Ik ben Carina van der Meer, gastvrouw van Brasserij Wad Noflik. Bij drukte kan ik rekenen op hulp van mijn partner Sybe. Met Wad Noflik leef ik mijn hartenwens. Gasten verras ik graag met (h)eerlijke, niet alledaagse dingen op de kaart. Ik werk voornamelijk met verse (streek)producten. Kwaliteit en gastvrijheid staan voor mij op één. Nieuwsgierig geworden? Voel je welkom! Zet jij alvast de zon aan. Dan schenk ik zo de koffie of thee in.”